Κατηγορίες

Προϊόντα σε Προσφορά

Τρόποι Πληρωμής
Πως μπορώ να κάνω πληρωμές για τις online αγορές μου;
Κάνοντας παραγγελία online απο το www.neagi.gr μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή με τους εξής τρόπους :

Πληρωμή με αντικαταβολή
Η Παραγγελία σας Εκτελείται άμεσα Χωρίς καθυστερήσεις σχετικές με την εξόφληση της, η αποστολή γίνεται στον χώρο σας και η εξόφληση πραγματοποιείται επιτόπου στην παράδοση με μετρητά ή με κάρτα.

Πληρωμή με Κατάθεση σε Τράπεζα
     Για την Μείωση της Όποιας καθυστέρησης στην Εκτέλεση της Παραγγελίας σας παρακαλούμε να αναγράφετε το Όνομα σας Ως Αιτιολογία Κατάθεσης έτσι ώστε να μπορέσει να πραγματοποιηθεί άμεσα η σχετική διασταύρωση.

Εθνική Τράπεζα 350/00744462 IBAN : GR3401103500000035000744462 Νεα Γη Agrifresh O.E

Πληρωμή με Paypal
Στην Νέα Γή έχετε την Δυνατοτητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω Paypal.

Πληρωμή με Χρεωστική ή Πιστωτική Κάρτα
Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχετε την δυνατότητα πληρωμής με όλες τις αποδεκτές κάρτες πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες .

Επειδή η ασφάλεια των Online συναλλαγών σου έχει εξαιρετική σημασία για εμάς, στην Εταιρία Νεα Γη Agrifresh O.E ολες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της EveryPay. Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία. Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA & MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή.

Για τις OnLine παραγγελίες, εάν είστε καινούργιος χρήστης και έχετε επιλέξει ως τρόπο εξόφλησης την Πιστωτική Κάρτα υπάρχει ενδεχόμενο καθυστερήσεων ως προς την αποστολή της Παραγγελίας σας μέχρι να επιβεβαιώσει η Εκδότρια τράπεζα της Πιστωτικής σας κάρτας την Εγκυρότητα των στοιχείων σας. Ο χρόνος ανταπόκρισης εξαρτάται από την Εκδότρια τράπεζα και εκτιμάται από 2 Ώρες Έως και 5 Ημέρες. Σε καμία περίπτωση η Νεα Γη Agrifresh O.E δεν θα προβεί σε καμία είσπραξη έως ότου να λάβει την σχετική Επιβεβαίωση. Παρόλα αυτά και για λόγους ασφαλείας Η Εκδότρια Τράπεζα δεσμεύει το Ποσόν της Χρέωσης Κατά την Διάρκεια αυτή. Όλες οι Ανωτέρω διαδικασίες γίνονται με σκοπό να προστατεύσουν τις Ηλεκτρονικές σας Αγορές και να Μειώσουν την Πιθανότητα να πέσετε θύμα εξαπάτησης.

Εφόσον Είστε Παλαιός Χρήσης της Νεα Γη Agrifresh O.E, έχει προηγηθεί η Διαδικασία αυτή και βάση ορισμένων προϋποθέσεων, η παραγγελία σας εκτελείτε Άμεσα χωρίς καμία απολύτως καθυστέρηση.Θα παραλάβω απόδειξη για την αγορά μου;
      Για κάθε αγορά σας θα λαμβάνετε απόδειξη ή τιμολόγιο με την παράδοση του προϊόντος στον χώρο σας. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι διαφορετικό παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.  
  
  
  
 
  
  
  
  
 
  
  
  
  
 
  
  
  
  
 
  
  
  
  
 Νεα Γη © 2023 | All rights reserved!!! ΑΡ. ΓΕΜΗ: 123373001000


NEW