Τρόποι Αποστολής / Χρόνοι Εκτέλεσης
Για την Αττική Ζώνη Α,Β,Γ και μερικώς Δ η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται από τους Ανθρώπους και τα Οχήματα του Κοινωνικού Συνεταιρισμού ΝΕΑ ΓΗ ΔΩΡΕΑΝ Χωρίς Χρέωση για παραγγελίες Άνω των 10€. Για παραγγελίες κάτω των 15€ η χρέωση αποστολής ανέρχεται στα 3,5€

Για την Υπόλοιπη Ελλάδα η αποστολή πραγματοποιείται μέσω εταιρίας Ταχυμεταφορών με Παράδοση την επόμενη μέρα από την αποστολή και με Χρέωση 5.0€ για τα πρώτα 5Κιλά συμπεριλαμβανομένης της αντικαταβολής και 0,90€ για κάθε επόμενο. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας εξοφληθεί με Paypal τότε η χρέωση αποστολής για τα πρώτα 5κιλά διαμορφώνεται στα 3.0€. Με την Μέθοδο αυτή δεν μπορούμε να αποστείλουμε Φρέσκα προϊόντα παρα μόνον ξηρά όπως Όσπρια, Αλεύρι, Μανιτάροπροϊόντα κλπ.

Εφόσον η Παραγγελίας σας καταχωρηθεί την προηγούμενη μέρα, η παράδοση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ή μεθεπόμενη εργάσιμη Ημέρα βάση του Πίνακα Περιοχών. Παραδόσεις εντός Αττικής πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Σάββατο. Παραγγελίες που καταχωρούνται την Ημέρα του Σαββάτου Παραδίδονται στον χώρο σας την Δευτέρα ή Τρίτη επίσης βάση του Πίνακα Περιοχών. Στην όποια περίπτωση αν ισχύσει κάτι διαφορετικό θα ενημερωθείτε τηλεφωνικώς.


Το καλάθι μου 
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Νεα Γη © 2019 | All rights reserved!!!